Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage

€ 645.000,- k.k.

Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage
Guntersteinweg 189, 's-Gravenhage

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 645.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (146,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
penthouse
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
6
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en lift
Isolatie
dubbel glas en volledig geïsoleerd

Energie

Energielabel
A
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
202 m²
Buitenruimte oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig

Omschrijving

Adembenemend is het uitzicht over de groene omgeving van dit exclusieve penthouse (202 M²). Dit prachtige appartement is in 2010 opgeleverd in het groene gebied “Stadspark Overvoorde”, gelegen aan een uitvalsweg naar de A4.
Het heeft u veel te bieden:
• een riante living met half open keuken... lees meer

Adembenemend is het uitzicht over de groene omgeving van dit exclusieve penthouse (202 M²). Dit prachtige appartement is in 2010 opgeleverd in het groene gebied “Stadspark Overvoorde”, gelegen aan een uitvalsweg naar de A4.
Het heeft u veel te bieden:
• een riante living met half open keuken, inbouw gashaard en groot dakterras;
• de tot vloerniveau uitgevoerde raampartijen aan twee zijden van dit op een hoek gelegen penthouse zorgen voor een optimale lichtinval;
• een loggia die in de winter kan worden afgesloten d.m.v. glazen wand;
• aan de lange zijde van de hal liggen de master bedroom met balkon, twee slaapkamers, moderne badkamer;
• berging in de onderbouw;
• Twee vaste parkeerplaatsen, waarvan 1 overdekt, op het afgesloten parkeerterrein.

Indeling:
Centraal gesloten hoofdentree met bellentableau en videofooninstallatie, via lift/trappenhuis naar de zesde verdieping (top). Entree appartement, L-vormige hal, meterkast (6 groepen), modern zwevend toilet met fontein, was- annex stookruimte met opstelplaats wasmachine en HR cv-ketel (Ferroli, 2009).

Schitterende lichte living geheel voorzien van laminaat met esdoorn fineer, grote raampartijen, fraaie schouwpartij, stenen vensterbanken, 2 schuifdeuren naar de buitenruimte aan de zuidkant, en 2 schuifpuien naar de buitenruimte aan de westkant. De buitenruimte aan de zuidkant is gedeeltelijk voorzien van een stalen luifel die beschutting biedt en het weidse uitzicht van het park en de stad accentueert.

Luxe open woonkeuken met RVS-aanrechtblad, gekleurde kasten/laden en grijze vloertegels. Verder voorzien van hoogwaardige (Gaggenau en Quooker) inbouwapparatuur te weten: 4-pits inductiekookplaat, 1-pits gaskookplaat met bijbehorende afzuigunit, magnetron, oven, koel-/vriescombinatie, RVS-spoelbak met mengkraan en Quooker.

Riante hoofdslaapkamer met toegang tot het zijbalkon. Tweede tussenliggende slaapkamer. Derde royale slaapkamer eveneens met toegang tot balkon welke gelegen is op het zuidwesten voor de middag-/avond zon.

Neutrale badkamer, geheel betegeld, voorzien douchehoek, ruim ligbad, dubbele wastafel, 2de zwevend toilet en designradiator.

Aanvullende informatie:
Woonoppervlakte ca. 202 m²;
Oppervlakte buitenruimtes ca. 60 m²;
Woning inhoud ca. 652 m³;
Bouwjaar 2009;
Eigen fietsenberging in de onderbouw en voorzien van elektra;
Twee parkeerplaatsen op afgesloten parkeerterrein (overdekt en open);
Zeer actieve VvE met een bijdrage van € 145,81,- per maand;
Duurzame afwerking, woning is volledig geïsoleerd en voorzien van thermisch dubbele beglazing en Warmte-TerugWin-installatie;
Energielabel A;
Voor de indeling en maatvoering wordt verwezen naar de plattegrond;
Gelegen op eeuwigdurend erfpachtgrond, waarvan de canonverplichting is afgekocht,
Oplevering in overleg.


"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Plattegronden

Brochure(s)

Locatie

Contact opnemen