Herenstraat 80, Rijswijk

€ 2.250,- p/m

Herenstraat 80, Rijswijk
Herenstraat 80, Rijswijk

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1910

Winkelruimte

Oppervlakte
122m²
In units vanaf
122m²
Verkoopvloer oppervlakte
122m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
4000
Welstandsklasse type
B2
Gemeenschappelijke ruimtes
Pantry/keuken

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

OP EEN VAN DE MOOISTE EN DRUKST BEZOCHTEN PLEK VAN WINKELCENTRUM OUD RIJSWIJK GELEGEN WINKELRUIMTE. DEZE WINKEL LIGT NABIJ DE KERK MET DAGELIJKS VELE PASSANTEN EN HEEFT EEN WINKELOPPERVLAKTE VAN CA. 122 M2. DEZE WINKEL WORDT THANS VOLLEDIG GERENOVEERD EN EVENTUEEL ZIJN ER NOG INDELINGSWIJZIGINGEN IN... lees meer

OP EEN VAN DE MOOISTE EN DRUKST BEZOCHTEN PLEK VAN WINKELCENTRUM OUD RIJSWIJK GELEGEN WINKELRUIMTE. DEZE WINKEL LIGT NABIJ DE KERK MET DAGELIJKS VELE PASSANTEN EN HEEFT EEN WINKELOPPERVLAKTE VAN CA. 122 M2. DEZE WINKEL WORDT THANS VOLLEDIG GERENOVEERD EN EVENTUEEL ZIJN ER NOG INDELINGSWIJZIGINGEN IN OVERLEG MET DE VERHUURDER MOGELIJK.

Mede vanwege de markt op zaterdag rondom de kerk is het een levendig, karakteristieke centrum met een grote diversiteit aan winkels.

Indeling:
Via entree met openslaande deuren naar de winkel (meranti hout uitgevoerd in monumenten groen) . Ruime winkelruimte met 2 x lichtstraat (2.00 x 1.00 meter) en openslaande deuren naar eventueel achtertuin. Deze ruimte beschikt over mooie grijze 60x60cm vloertegels, systeemplafond, gestuukte wanden. Pantry voorzien van kitchenette voorzien van 2 pitsgaskookplaat, wastafel en koelkast (ca. 2.50 x 1.00m). Modern toilet met vrijdragend closet en wastafel (ca. 1.50 x 1.00m). De winkel beschikt over openslaande deuren naar eventueel te gebruiken tuin na overleg met de verhuurder.

Kelderruimte: 3.60 x 1.73 (hoogte: 1,52m).

Bijzonderheden:
- Totale oppervlak ca. 122 m2,
- Hoogwaardige afwerking en volledig voorzien van dubbele beglazing,
- Uitgebreide groepenkast: 12 groepen + ALS
- In overleg met verhuurder zijn er eventueel nog (indelings)wijzigingen door te voeren
- Oplevering in overleg.
- Eventueel dubbel bovenhuis Herenstraat 80A is mede te huur (huurprijs in overleg).

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van dit object is uitstekend, zowel met de auto als met openbaar vervoer.

WINKELCENTRUM OUD RIJSWIJK HEEFT EEN ACTIEVE WINKELIERSVERENIGING EN DOOR DE RESTAURATIE VAN VEEL WINKELPUIEN HEEFT HET EEN CULTUUR-HISTORISCH KARAKTER. MEER DAN 100 DETAILHANDELSZAKEN AANWEZIG MET EEN BREED EN VOLWAARDIG AANBOD.

Plattegronden

Streetview

Locatie

Contact opnemen