Prinses Annalaan 470, Leidschendam

verkocht

Prinses Annalaan 470, Leidschendam

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg
VVE checklist
niet aanwezig

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
redelijk tot goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
plat dak
Voorzieningen
lift
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Energie

Verwarming
blokverwarming
Warm water
geiser huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box

Omschrijving

OP EEN PRACHTIGE, ZEER CENTRALE LOCATIE MET LEUK UITZICHT OP HET PLEIN, GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENTENCOMPLEX "PRINSENHOF" GELEGEN ROYAAL 5-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 95M2 WOONOPPERVLAK, VRIJ UITZICHT RICHTING PLEINTJE EN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDWESTEN.

Het appartementencomplex heeft een keurig af... lees meer

OP EEN PRACHTIGE, ZEER CENTRALE LOCATIE MET LEUK UITZICHT OP HET PLEIN, GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENTENCOMPLEX "PRINSENHOF" GELEGEN ROYAAL 5-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 95M2 WOONOPPERVLAK, VRIJ UITZICHT RICHTING PLEINTJE EN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDWESTEN.

Het appartementencomplex heeft een keurig afgewerkt entree en is door middel van gemoderniseerde automatische deuren toegankelijk. Tevens is het appartement welke op de 2e verdieping is gelegen via lift en/of trappenhuis te bereiken.

Indeling appartement: gang met tochtdeur, centrale royale hal met vaste kast, toegang tot de vertrekken, net toilet met fontein, royale lichte woonkamer (ca. 6.60x4.15) met vrij uitzicht over water, groenzone richting pleintje en doorloop naar de aangrenzende zijkamer/eetkamer (ca. 4.45x2.10). Deze kamer is eenvoudig bij de woonkamer te betrekken met toegang tot het zonnige balkon welke op het zuidwesten is gelegen, riante zijkamer (ca. 440x2.70). Twee slaapkamers aan de voorzijde respectievelijk te weten: 4.35x2.90 (hoofdslaapkamer) en 3.10x1.80, ruime lichte ingerichte keuken (ca. 3.05x3.00), eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

De Prinsenhof is een wijk in beweging, een vitale wijk, vol ontwikkelingen om de wijk nog verder te verfraaien en te verbeteren. Het is een wijk met veel groen, voldoende parkeermogelijkheden en een winkelplein voor uw dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden:

- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Camera toezicht in de algemene ruimte van de bergingen en de entreehal;
- Actieve VVE ca. € 161,96 per maand voor het appartement, incl. waterverbruik;
- Voorschot bijdrage stookkosten ca. € 75,= per maand;
- Berging in de onderbouw (nummer 52);
- Blokverwarming;
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper (projectnotaris);
- Diverse verkoopclausules van toepassing.

KORTOM HET RIANTE, COMFORTABELE EN LICHTE APPARTEMENT IS FRAAI GELEGEN AAN DE RAND VAN DE GROENE WIJK "PRINSENHOF" EN ZEER GUNSTIG GELEGEN T.O.V. OPENBAAR VERVOER, WINKELCENTRUM LEIDSCHENHAGE, DIVERSE UITVALSWEGEN EN VELE VOORZIENINGEN IN DE DIRECTE OMGEVING. ABSOLUUT EEN BEZICHTIGING WAARD.

Als koper van deze woning kunt u gratis gebruik maken van de Verhuisbus van de verkopende NVM makelaar, zodat uw toekomstige verhuizing soepel zal verlopen (op basis van beschikbaarheid).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

* Bovenstaande  informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van Oosterom & Verhagen Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te  passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Van Oosterom & Verhagen Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media