Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112
Florence Nightingalestr 112

Florence Nightingalestr 112

RIJSWIJK

koopsom

€ 217.500,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

9-7-2024 U kunt zich niet meer inschrijven voor deze woningen, er zijn voldoende kandidaten.

Let op! Lees de hele advertentietekst. Dit betreft een Koopgarant woning.

OM IN AANMERKING TE KOMEN:
Interesse in dit appartement? Download het inschrijfformulier op onze website (www.ovmak.nl), Diensten --> Documenten --> Inschrijfformulier Koopgarant Vidomes. De eerste 25 aanmeldingen per e-mail kunnen wij in behandeling nemen. Daarna zetten wij de woning op 'onder optie' omdat de inschrijving dan gesloten is. U hoeft ons dus niet te bellen.

Uit de ontvangen inschrijfformulieren zal Vidomes de koper selecteren. Er worden GEEN BEZICHTIGINGEN gedaan en er is GEEN KIJKUUR. Degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.

DE KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25% KOOPGARANT KORTING. DE TAXATIEWAARDE BEDRAAGT € 290.000,= K.K. ZONDER KOOPGARANT KORTING. OVER DE KOOPSOM WORDT NIET ONDERHANDELD. HET BETREFT EEN VASTE KOOPSOM. VERKOOP ONDER VOORBEHOUD VAN GUNNING DOOR VERKOPER.

ROYAAL 4 KAMER APPARTEMENT VAN CA. 91 M2 OP DE 4DE VERDIEPING. DIT RUIME APPARTEMENT BESCHIKT O.A. OVER 3 SLAAPKAMERS, MODERNE KEUKEN, NEUTRALE BADKAMER EN HEEFT EEN RUIM BALKON OVER DE GEHELE BREEDTE VAN DE WONING GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN. DAARNAAST BESCHIKT DE WONING OVER EEN INPANDIGE BERGING OP DE BEGANE GROND.

Indeling:
Dit appartement ligt in het recent fraai opgeknapte appartementencomplex. Aan de rand van Rijswijk, in een boomrijke omgeving. Het complex heeft een royale centrale hal met het bellen- en brievenbussentableau. Door het gebruik van glas bij de entree alsmede op de galerijen heeft het complex een lichte en transparante uitstraling gekregen. Dit, tezamen met het gebruik van duurzame materialen en de groene leefomgeving, maakt, dat het in dit luxe complex comfortabel wonen is.

Indeling: luxe centraal afgesloten entree, ruime hal met automatische schuifdeuren, trappenhuis, lift, bellentableau en postboxen.

Indeling appartement: entree woning, tocht portaal, gang met meterkast (4 groepen), bergkast en opstelplaats voor de wasmachine. Net toilet met fontein, ruime binnen hal-/eetkamer, welke te gebruiken is voor verschillende doeleinden. Grote en lichte woonkamer van ca. 27 m² met toegang tot het balkon welke is gelegen op het zuidoosten met vrij uitzicht over het groen. Moderne keuken met 2 werkbladen en diverse inbouwapparatuur. Twee slaapkamers aan de achterzijde. Ruimte voor plaatsing wasmachine. Aan de voorzijde de ruime hoofdslaapkamer. Tussenliggende moderne badkamer, welke is voorzien van douche, wastafel, designradiator en inbouwspots.

Aanvullende informatie:
- woonoppervlak ca. 91 m²;
- inhoud ca. 289 m3;
- geheel voorzien van laminaatvloer;
- actieve Vereniging van Eigenaren appartement ca. € 157,07 per maand;
- actieve Vereniging van Eigenaren berging (nr. 38) ca. € 8,22 per maand;
- voorschot stookkosten ca. € 125,51 per maand;
- energielabel E;
- geheel voorzien van dubbele beglazing;
- aanwezige complex beheerder;
- inschrijfformulier Vidomes van toepassing;
- project notaris Caminada van toepassing;
- verkoopvoorwaarden Vidomes van toepassing;
- zelfbewoningsplicht;
- plattegrond is bedoeld voor een mogelijke indeling en maatvoering;
- oplevering in augustus mogelijk.

VERKOOP VOORWAARDEN:
U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, alles geregeld via de koopgarantbepalingen. Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

INKOMENS VOORWAARDEN:
1. Maximaal inkomen; taxatiewaarde woning (zonder korting) gedeeld door 4.
2. Minimaal inkomen; koopsom o.b.v. korting gedeeld door 4.
3. Bij drie kamer woningen of meer geldt een voorrang voor meerpersoonshuishoudens.
4. Berekening max. eigen vermogen: niet meer dan 1/4 eigen geld van koopprijs zonder korting.
5. Voorrang voor huurders die een sociale huurwoning van Vidomes achterlaten.
6. Pre-approval certificaat hypotheek oftewel u dient de haalbaarheid van de hypotheek aan te tonen middels een
hypotheekberekening van een hypotheekadviseur.

Documenten die kandidaat dient aan te leveren bij de makelaar:

• 2 recente salarisstroken
• Een recente inkomensverklaring / definitieve aangifte van de Belastingdienst
• Verhuurdersverklaring indien huurder van een sociale huurwoning

Voor meer informatie over Koopgarant kijkt u op de internetsite www.opmaat.nl. U vindt hier alles over dit unieke product.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 217.500,- k.k.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Locatie

Downloads

Vraag een bezichtiging aan of neem contact met ons op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *