Uw NVM Aankoopmakelaar in Den Haag

Het vinden van die ene woning waar u zo graag wilt wonen kan een hele zoektocht zijn. Met onze 50 jaar ervaring weten wij in de regio Haaglanden heel goed waar en hoe we moeten zoeken. Als NVM-makelaar hebben wij bovendien een uitstekend netwerk. Wij hebben voortdurend en direct zicht op alle woningen die worden aangeboden. Kortom: we weten wat er op de huizenmarkt speelt.

Hoe werkt het aankopen van een woning in de praktijk? Allereerst brengen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart. Wat voor woning zoekt u en waar? Wat is uw budget? Vervolgens stellen wij een zoekprofiel op. Regelmatig ontvangt u van ons een overzicht van de aangeboden huizen die in uw zoekprofiel passen. In overleg met u besluiten we welke woningen we gaan bezichtigen.

Stel, u weet nog niet zo goed wat u wilt, bijvoorbeeld omdat u van buiten de stad komt, dan nemen wij u graag mee. Aan de hand van een bezichtigingsroute laten wij u zien wat de regio Haaglanden voor mogelijkheden heeft. Onze aankoopservice.

Als u de woning heeft gevonden waar u zou willen wonen, gaan wij voor u onderhandelen met de verkopende partij. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de woning bij aankoop bouwkundig gekeurd wordt. Wij controleren de koopakte en helpen u bij het vinden van de beste hypotheek. We werken daarin al jarenlang samen met de Hypotheekshop aan de Willemstraat 27 in Rijswijk. Tenslotte zorgen we ervoor dat alle documenten op tijd bij de notaris zijn. En bij de overdracht zijn we graag aanwezig.

Direct afspraak maken