Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Uw NVM Aankoopmakelaar in Den Haag

Het vinden van die ene woning waar u zo graag wilt wonen kan een hele zoektocht zijn. Met onze 50 jaar ervaring weten wij in de regio Haaglanden heel goed waar en hoe we moeten zoeken. Als NVM-makelaar hebben wij bovendien een uitstekend netwerk. Wij hebben voortdurend en direct zicht op alle woningen die worden aangeboden. Kortom: we weten wat er op de huizenmarkt speelt.

Hoe werkt het aankopen van een woning in de praktijk?

Allereerst brengen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart. Wat voor woning zoekt u en waar? Wat is uw budget? Vervolgens stellen wij een zoekprofiel op. Regelmatig ontvangt u van ons een overzicht van de aangeboden huizen die in uw zoekprofiel passen. In overleg met u besluiten we welke woningen we gaan bezichtigen. Stel, u weet nog niet zo goed wat u wilt, bijvoorbeeld omdat u van buiten de stad komt, dan nemen wij u graag mee. Aan de hand van een bezichtigingsroute laten wij u zien wat de regio Haaglanden voor mogelijkheden heeft. Onze aankoopservice. Als u de woning heeft gevonden waar u zou willen wonen, gaan wij voor u onderhandelen met de verkopende partij. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de woning bij aankoop bouwkundig gekeurd wordt. Wij controleren de koopakte en helpen u bij het vinden van de beste hypotheek. Hiervoor hebben wij ons eigen hypotheekkantoor aan de Willemstraat 23 in Rijswijk. Tenslotte zorgen we ervoor dat alle documenten op tijd bij de notaris zijn. En bij de overdracht zijn we graag aanwezig.

Team

Daarom kiest u voor O&V:

40+ jaar ervaring in de regio Haaglanden
Beoordeeld met een 9,4 op funda
Persoonlijke
aanpak
Maximale exposure voor uw woning
Shaniel
Claire
Peter van Mil
Darryl
Eugene
Jay
Peter Paul

Succesverhalen

9,5

“De verkoop van mijn woning heb ik in de handen gelegd van Oosterom. Geen moment heb ik hier spijt van gehad. Ik was hier zo tevreden over dat ik hen meteen gevraagd heb om mijn aankoopmakelaar te zijn. Dat zegt volgens mij al genoeg. Open, oprecht, toegankelijk en zaaksdeskundig. Machtig netwerk en gunnen hun mede makelaren ook al het goeds. Zie voor detaillering mijn notities bij de aankoop van de stadhoudersstraat 10A, te Rijswijk. ”

10,0

“Wij vonden het heel spannend om een goede makelaar te kiezen, dus hebben met verschillende kantoren contact gehad. Uiteindelijk toch het beste gevoel bij O&V makelaars. Wij raden deze dan ook echt bij iedereen aan! Super fijn contact, we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en onze woning is dankzij hen super snel (en goed) verkocht. Wij kunnen ook geen min-/verbeterpunten bedenken, helemaal top! ”

10,0

“De verkoop van mijn woning heb ik in de handen gelegd van Oosterom. Geen moment heb ik hier spijt van gehad. Ik was hier zo tevreden over dat ik hen meteen gevraagd heb om mijn aankoopmakelaar te zijn. Dat zegt volgens mij al genoeg. Open, oprecht, toegankelijk en zaaksdeskundig. Machtig netwerk en gunnen hun mede makelaren ook al het goeds. ”

10,0

“Contact erg goed. Een duidelijke terugkoppeling wat betreft de bezichtigingen. En toch elke keer weer enthousisiast als ik belde van hoe het ging. Ik zou deze makelaar zeker aanraden ”

10,0

“Was gewoon in 1 woord top, kan er niks verkeerds over zeggen. Ging allemaal heel soepel en alles keurig netjes geregeld. Zou zeker deze makelaar aanbevelen. ”

10,0

“De communicatie met de makelaar Jay Busselaar verliep soepel. Hij gaf goede adviezen over bijvoorbeeld het moment dat er foto's gemaakt moesten worden van het huis. Hij denkt mee en brengt je op de hoogte van het resultaat van alle bezichtigingen. Hij is precies in zijn werk. ”

10,0

“Super! Heel goed en professioneel geholpen! Deskundige makelaar. Zeker aan te bevelen. Kent de lokale markt goed. ”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *