Huis verkopen

Huis verkopen

Huis verkopen

Het verkopen van een woning is een vak apart. Een vak dat wij beheersen. U als verkoper wilt natuurlijk de beste prijs voor uw woning. Dat betekent dus op zoek naar de beste partij. Bij Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen hebben wij een uitstekend netwerk in de woningmarkt. Uw woning bieden wij snel en vakkundig aan.

Daarom Van Oosterom en Verhagen:

  • Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,3 op funda!
  • Al meer dan 40 jaar ervaring in de regio Haaglanden
  • Perfecte buurtkennis
  • Altijd uitstekende fotografie
  • Maximale exposure voor uw woning
  • Persoonlijke aanpak
  • No cure no pay
Team

Daarom kiest u voor O&V:

40+ jaar ervaring in de regio Haaglanden
Beoordeeld met een 9,4 op funda
Persoonlijke
aanpak
Maximale exposure voor uw woning
Shaniel
Claire
Peter van Mil
Darryl
Eugene
Jay
Peter Paul

Succesverhalen

9,5

“De verkoop van mijn woning heb ik in de handen gelegd van Oosterom. Geen moment heb ik hier spijt van gehad. Ik was hier zo tevreden over dat ik hen meteen gevraagd heb om mijn aankoopmakelaar te zijn. Dat zegt volgens mij al genoeg. Open, oprecht, toegankelijk en zaaksdeskundig. Machtig netwerk en gunnen hun mede makelaren ook al het goeds. Zie voor detaillering mijn notities bij de aankoop van de stadhoudersstraat 10A, te Rijswijk. ”

10,0

“Wij vonden het heel spannend om een goede makelaar te kiezen, dus hebben met verschillende kantoren contact gehad. Uiteindelijk toch het beste gevoel bij O&V makelaars. Wij raden deze dan ook echt bij iedereen aan! Super fijn contact, we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en onze woning is dankzij hen super snel (en goed) verkocht. Wij kunnen ook geen min-/verbeterpunten bedenken, helemaal top! ”

10,0

“De verkoop van mijn woning heb ik in de handen gelegd van Oosterom. Geen moment heb ik hier spijt van gehad. Ik was hier zo tevreden over dat ik hen meteen gevraagd heb om mijn aankoopmakelaar te zijn. Dat zegt volgens mij al genoeg. Open, oprecht, toegankelijk en zaaksdeskundig. Machtig netwerk en gunnen hun mede makelaren ook al het goeds. ”

10,0

“Contact erg goed. Een duidelijke terugkoppeling wat betreft de bezichtigingen. En toch elke keer weer enthousisiast als ik belde van hoe het ging. Ik zou deze makelaar zeker aanraden ”

10,0

“Was gewoon in 1 woord top, kan er niks verkeerds over zeggen. Ging allemaal heel soepel en alles keurig netjes geregeld. Zou zeker deze makelaar aanbevelen. ”

10,0

“De communicatie met de makelaar Jay Busselaar verliep soepel. Hij gaf goede adviezen over bijvoorbeeld het moment dat er foto's gemaakt moesten worden van het huis. Hij denkt mee en brengt je op de hoogte van het resultaat van alle bezichtigingen. Hij is precies in zijn werk. ”

10,0

“Super! Heel goed en professioneel geholpen! Deskundige makelaar. Zeker aan te bevelen. Kent de lokale markt goed. ”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *