Huis verkopen

Het verkopen van een woning is een vak apart. Een vak dat wij beheersen. U als verkoper wilt natuurlijk de beste prijs voor uw woning. Dat betekent dus op zoek naar de beste partij. Bij Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen hebben wij een uitstekend netwerk in de woningmarkt. Uw woning bieden wij snel en vakkundig aan.

Uw woning plaatsen wij op verschillende websites zoals funda.nl en onze eigen site. We maken een brochure van uw woning waarin we alle pluspunten en kenmerken van de woning beschrijven. En we presenteren uw woning bij ons in de etalage. Bij de balie ligt een flyer van uw woning. Die flyer kan iedereen die bij ons binnenloopt meenemen.

Open Huis, dat is een huis-aan-huis magazine dat wij exclusief door ons kantoor uitgeven. In dit magazine tonen wij ons aanbod van woningen. In een oplage van meer dan 200.000 exemplaren verspreiden wij dit fullcolour magazine in de regio Haaglanden. Daar zijn we trots op. 

De verkoop van uw woning is bij ons in goede handen. Samen met u streven wij naar de beste partij voor uw woning. Na iedere bezichtiging koppelen wij de reacties naar u terug.

En ook bij de verkoop geldt: wij begeleiden u van A tot Z. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent! Maak een afspraak met een van onze makelaars en ervaar zelf de mogelijkheden van Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen.

Direct afspraak maken