Ons kantoor

Ons kantoor

Ons kantoor

Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen is een kantoor met zeer veel ervaring. Wij zijn aangesloten bij de NVM. Wij zijn een kantoor waar service met een hoofdletter S geschreven staat. 

Een kantoor dat meer doet dan het aankopen of verkopen van uw woning. Een kantoor dat zeer actief met u meedenkt en meewerkt. Om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk tevreden naar huis gaat.

Op dit moment werken er meer dan 25 enthousiaste medewerkers op ons kantoor aan de Willemstraat 23 & 27 in het oude centrum van Rijswijk. Een dynamisch team. Makelaarskantoor Van Oosterom en Verhagen staat midden in de wereld van het wonen, werken en winkelen. Ons werkgebied is de regio Haaglanden. We zijn zes dagen per week geopend.

De kracht van ons kantoor is dat we alles op het gebied van de woningmarkt onder 1 dak hebben: ervaring in én kennis van de woningmarkt, een onafhankelijk verzekeringskantoor, de samenwerking met de Hypotheekshop, een uitgebreide verhuisservice en een enthousiast en ervaren team om u van dienst te zijn.

Dat doen we al meer dan 40 jaar. Maar in al die jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat meer doet. Wij helpen u van A tot Z met alle facetten die er bij een aan- of verkoop, huur of verhuur van een woning komt kijken. Noem het service met een grote S. De medewerkers van Makelaarskantoor Van Oosterom & Verhagen staan voor u klaar. Wij steken met plezier de handen voor u uit de mouwen als het gaat om uw woonplezier. 

Samengevat

  • NVM-makelaar met meer dan 40 jaar ervaring
  • Aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden 
  • Huur, verhuur en beheer van woningen, winkels en bedrijfspanden 
  • Verzekeringen via een eigen assurantieafdeling 
  • Hypotheekadvies, in samenwerking met de Hypotheekshop 
  • Taxaties door deskundige taxateurs 
  • Verhuis- en opslagservice om u te helpen 

Van Oosterom en Verhagen: Meer dan makelaars alleen!

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *